Bartus Mária


+36 30 336 88 17
gyógymasszőr
kedd, csütörtök, szombat, vasárnap
Svéd-, talp-, cellulit-​, kínai masszázs​​

Gyógymasszőr szakmai tanulmányaimat 2010-ben végeztem az OKTÁV Továbbképző Központ Zrt-nél, ahol az alapokat képező svéd masszázs mellett elsajátítottam a szegment- és a kötőszöveti masszázs fogásait is.
Szakmai gyakorlatra/tapasztalatra az Országos Reumatológiai és Fizioterápiás Intézetben (ORFI) tettem szert.Régi vágyam teljesült, amikor elvégeztem a talpmasszőr tanfolyamot, mert mindig is lenyűgözött, hogy testünk alig több mint kéttenyérnyi felülete térképet ad az egész test működéséhez.
Valódi örömmel, és elégedettséggel tölt el, hogy a megszerzett ismereteket a gyakorlatban is alkalmazhatom vendégeimnél, és persze magamon is, hiszen a saját lábam mindig kéznél van :-)
Fontosnak tartom, hogy képezzem magam, így megtanultam a fogyasztó és cellulit masszázs fogásait, valamint a közelmúltban elvégeztem a kínai masszázs tanfolyamot.
A  továbbiakban is tervezem, hogy tudásomat, ismereteimet bővítem.
Nem véletlen, hogy a masszázs a legősibb kezelési módok közé tartozik: az érintés csodája nem csupán fizikailag hat, hanem a lelkünk is ujjong – bennem legalábbis ilyen érzéseket kelt.
Amitől pedig különösen jó dolog, az a kölcsönösség: masszírozás közben én magam is feltöltődöm.Szeretettel várok mindenkit, aki masszázs által feloldaná stresszes életének fájdalmas csomóit, jobb közérzetre vágyik, frissülni, vagy lazítani szeretne.