MASSZÁZSOK

SVÉDMASSZÁZS

Erőteljesebb, lágyabb masszázsfogásokkal igyekszünk segíteni a feszültség okozta izomcsomók, fájdalmak oldásában. Relaxálásra, frissítésre, stresszoldásra is kiválóan alkalmas.

SPORTMASSZÁZS:

Egy erőteljesebb masszázst, az izomzat alaposabb, részletesebb átdolgozását jelenti, kombinálva az ízületek átmozgatásával. Megelőzésre éppúgy hatásos, mint a régebbi, fájdalmasabb problémák esetén.

TALPMASSZÁZS:

Tudtad, hogy van a testünkön néhány olyan terület, ahol szerveink kicsinyített mása megtalálható? Ide sorolható a talp is. Masszázs során a szervek harmonikus működését segítjük. Nagyon hasznos immunrendszered erősítésére, stresszoldásra is.

ARCMASSZÁZS:

Az arcmasszázs alkalmazásával felpezsdül a vérkeringés, ezáltal az oxigénben dús vér hamarabb jut a sejtekbe, szövetekbe. A felületes erek kitágulnak, az arcbőr egészségesen kipirul, rugalmasabb, élettel teli lesz.​

​​ALTERNATÍV NYIROKMASSZÁZS:

Nyirokrendszerünk állapota meghatározza az immunrendszerünk erősségét, szervezetünk ellenálló, és teherbíró képességét. Kifejezetten méregtelenítő masszázs, tökéletes kiegészítője tisztító kúráknak.

<Folytatáshoz kattints>

CELLULIT MASSZÁZS

Masszázs mellett speciális olajjal, táplálkozási és életmódbeli tanácsokkal segítünk eltüntetni a narancsbőrt a testedről.