KÍNAI MASSZÁZS

A masszázshoz hívd Marcsit:
kedd, csütörtök, szombat, vasárnap +36/30 336 8817

Kínai masszázs​

…és a chi áramlik

A kínai masszázs (Tui-na terápia) a több ezer éves tapasztalatokon alapuló hagyományos kínai orvoslás része: gyakorlatilag a meridián-rendszer pontjainak akupresszúrával, masszázsfogásokkal történő kezelése, ízületi kimozgatásokkal kombinálva.
A meridián hálózat az emberi test energiapályáinak rendszere. Az ember belső energiája, a Qi (chi) kering benne. A meridiánok közvetítenek minden energiát, információt az emberi szervezeten belül. A kínai masszázs kezeléssel a szervezet belső energiáját befolyásoljuk úgy, hogy megszüntetjük az energiablokkokat, melyek a Qi áramlását gátolják.
A Tui-na terápia nem a betegséget, hanem magát az embert, mint egységes egészet kezeli.

​A kínai masszázs jól alkalmazható mozgásszervi és reumatikus panaszok csökkentésére, emésztőrendszeri problémák, anyagcsere zavarok enyhítésére. Nyugtató, lazító hatású, így segít a stressz, a fáradtság, alvászavarok, fejfájás, migrén leküzdésében. Eredményesen használható az immunrendszer megerősítésénél, így hozzájárul az egészség megtartásához, a betegségek megelőzéséhez.

​A kínai masszázs során nem használunk olajat, vagy krémet. ​​​​

A kezelés masszázságyon, kényelmes pamutruházaton keresztül történik. Ezért kérlek, hozz magaddal laza, hosszú pamutnadrágot, pólót, zoknit.