CELLULIT MASSZÁZS

 

17642714-beauty-female-slim-legs-after-depilation-isolated-on-white

Van narancsbőröd? Segítsd eltávolítását masszázzsal!

A cellulit, közismert nevén a narancsbőr kortól, alkattól függetlenül a nők igen magas százalékának okoz problémát.

A szervezet hormonális változásai, a mozgáshiány, a stressz, a dohányzás, az alkoholfogyasztás, a helytelen táplálkozás, az élelmiszerekben található hormonok, egyéb adalékanyagok mind hozzájárulnak az anyagcsere torzulásához, és vele a cellulit kialakulásához.
A női test sajátossága, hogy bizonyos részei (comb, fenék, csípő) nagy mennyiségű zsírt képesek elraktározni.

Az eredetileg gombostűfejnyi zsírsejtecskék babszem nagyságúra híznak, összetapadnak, és a bőr felszíne felé vándorolnak.

A laza kötőszöveten könnyen átnyomódnak, így láthatóvá, tapinthatóvá válik a hepehupás narancsbőr.
A felduzzadt zsírsejtek akadályozzák a nyirokkeringés természetes működését, melynek feladata, hogy az anyagcsere végtermékeit, a salakanyagokat kiválassza és elszállítsa. A bőr szöveteinek rossz vér-, és nyirokkeringése miatt lelassul az anyagcsere, a méreganyagok lerakódnak a zsír- és kötőszövetben.​

A cellulit kezeléséhez ezért az egyik leghatékonyabb eszköz a masszázs,hiszen serkenti az anyagcserét, ezzel elősegíti a salakanyagok távozását a kötőszövetekből.

Masszázs hatására a hajszálerek aktivizálódnak, vérbőség keletkezik, emelkedik a bőr hőmérséklete, értágító hatású kémiai anyagok termelődnek, ezáltal élénkül a vér- és nyirokkeringés. A kezelést speciális krémmel, vagy olajjal végezzük, melynek eredményességéhez elengedhetetlen a helyes táplálkozás, a rendszeres mozgás, valamint az élvezeti cikkek (kávé, alkohol, cigaretta) fogyasztásának csökkentése, de inkább elhagyása.

(Forrás: Harmónia Életreform Központ)

Hasznos tippek <Kattints a folytatáshoz>​​

Hívj bennünket:

​Marcsi:
               kedd, csütörtök, szombat, vasárnap: +36/30 336 8817

Zsófi:
               hétfő, szerda, péntek: +36/70 506 2304