Hasznos tippek a narancsbőr eltűntetéséhez

 

A narancsbőr megjelenése testünkön több tényezőre is visszavezethető. 
Az eltüntetéséhez sem elegendő egy ok felszámolása.

Fogadj néhány tanácsot tőlünk –  a többit személyesen! 

  • Mozogj! Rendszeresen, hetente legalább 2-3 alkalommal. Főképp láb-, fenék- és hasizmokat megmozgató sportokat válassz (kocogás, kerékpározás, torna).
  • Igyál! Naponta – alkattól függően – 2-3 liter folyadékot (szénsavmentes víz, leves, gyógytea).
  • Egyél! Koplalás helyett válassz ésszerű diétát, vegyes, változatos étrendet. Naponta többször egyél, de keveset. Fogyassz sok friss zöldséget, savanykás gyümölcsöt. Hosszú időre eltelítenek, ezért a barna rizs, teljes kiőrlésű kenyér, bab, lencse, joghurt – mind a barátaid.
  • Ízesítéshez használj zöldfűszereket, és fogd vissza a sószórót.
  • Kerüld az üres kalóriákat (fehér liszt, cukor, fehér rizs, tésztafélék, édességek), a magas zsírtartalmú tejtermékeket (sajt, tejszín, krémtúró), valamint az élvezeti cikkek fogyasztását (cigaretta, kávé, alkohol).
  • A szénhidrátokat ne kombináld fehérjével (húst zöldségkörettel, vagy salátával fogyassz, és ne krumplival, vagy rizzsel).

A kezelést kúraszerűen érdemes végigvinni – heti 2-3 alkalmat szánj rá – és kb. a harmadik, negyedik alkalom után szemmel látható, és centivel mérhető javulást fogsz tapasztalni!

Kérünk, hogy 1-2 órával a kezelés előtt már ne egyél.

A masszázst követően természetes alapanyagú ruhát vegyél magadra (műszálas holmi kerülendő), a tisztálkodáshoz pedig ne használj szappant, vagy tusfürdőt, mert közömbösíthetik a krém, vagy olaj hatóanyagait.

Ne felejtsd el: Tőled is függ az eredmény! A masszázs önmagában nem hozza meg a kívánt hatást, érdemes az életmódodon is változtatni.

 

Hívj bennünket:

​Marcsi:
               kedd, csütörtök, szombat, vasárnap: +36/30 336 8817

Zsófi:
               hétfő, szerda, péntek: +36/70 506 2304