ALTERNATÍV NYIROKMASSZÁZS

 

Méregtelenítés, fogyás segítésére, vizenyők felszámolására…

GC61a_default-w350

Nyirokrendszerünk állapota meghatározza az immunrendszerünk erősségét, szervezetünk ellenálló, és teherbíró képességét. Feladata a méregtelenítés és a test regenerálása.

A helytelen táplálkozással méreganyagok súlyos mennyiségét juttatjuk a szervezetünkbe, mely nem tud kiürülni egy idő után, főleg ha az ember mozgásszegény életet él. A lerakódott méregmennyiség terheli az immunrendszerünket, megbetegszünk.

A nyirokmasszázs segíti a salakanyagok kiürítését így segítve a gyógyulást.
A masszázs a nyirokkeringés irányában történik, lágy mozdulatokkal aktiválja a nyirokcsomók működését illetve a vér és nyirokkeringést is. A gerinc mentén található neurolymphatikus pontokon keresztül speciális masszázsfogásokkal hat az egész szervezetre.
Alternatív nyirokmasszázst végzünk (melyben a reflexzónás és speciális akupresszúrás pontok ingerlésével tovább nő a kezelés hatékonysága más nyirokmasszázsokkal szemben).
A nyirokmasszázsra fürdőruhát vagy olyan fehérneműt hozz magaddal kérlek, amelynek nem baj, hogyha olajos lesz! Természetesen azt a testrészt, amelyet épp nem masszírozunk, törülközővel fedjük!

Hatásai, javallatok… <Kattints a folytatáshoz>

Ellenjavallatok <Kattints a folytatáshoz>

Zsófit

hétfő, szerda, péntek:  +36/70 506 2304