ARCMASSZÁZS

ARCMASSZÁZS

  ARCMASSZÁZS

Az arcmasszázs alkalmazásával felpezsdül a vérkeringés, ezáltal az oxigénben dús vér hamarabb jut a sejtekbe, szövetekbe. A felületes erek kitágulnak, az arcbőr egészségesen kipirul, rugalmasabb, élettel teli lesz.​

Frissülj fel egy kellemes arcmasszázzsal…

A masszázsnak számos jótékony hatását ismerjük, és ezek a hatások remekül működnek az arcmasszázs során is.

Az arcmasszázs alkalmazásával – amellett, hogy az elhalt hámsejteket eltávolítjuk – a bőr tovább tisztul, mert a kiválasztás és elválasztás fokozódásával a káros anyagcseretermékek gyorsabban kiürülnek a szervezetből, és a bőr a megszabadított terhektől szinte ragyogni kezd!

Felpezsdül a vérkeringés, ezáltal az oxigénben dús vér hamarabb jut a sejtekbe, szövetekbe.
A felületes erek kitágulnak, az arcbőr egészségesen kipirul, rugalmasabb, élettel teli lesz.
A kezelés során idegkilépési pontokat is érintünk, így a masszázs segítségével csökken a feszültség, csillapul a fájdalom, és kellemes,relaxált állapotot idézünk elő.
Az arcmasszázs a stressz, a monoton terhelés miatt kialakult izomgörcsöket is oldja, ezáltal a túlterhelt mimikai izmok lágyulnak, a megkeményedett vonalak elhalványulnak, az arcbőr kisimul.
Az arcmasszázzsal nem csupán az arcbőr tónusa, egészsége állítható vissza, de az egész testre nyugtató hatással bír, csökkenti a fáradságérzetet, segíti a regenerálódást.